ЗВЕЗДИ

Риана целуна Ди Каприо, но ето защо никога няма да видим снимките.

Наскоро излезе новина, че Риана и Леонардо ди Каприо са възродили своята връзка през последната седмица в Париж и местните папараци имат доказателства.

Риана целуна Ди Каприо, но ето защо никога няма да видим снимките - Magazine (2)

За съжаление на всички нас и пристрастията ни към „РиКаприо“, ние вероятно никога няма да видим доказателствата, благодарение на френските закони.
Според BET, адвокатите на двете звезди са входирали молба в Френския съд за забрана за публикуване на снимка на която се вижда как двамата се целуват. Основната причина поради, която не може да се публикува снимката е това, че тя ще наруши – основателните очаквания за поверителност на звездите.

Риана целуна Ди Каприо, но ето защо никога няма да видим снимките - Magazine (3)

Вече има официално изявление от една от фотографските агенции, че са били на крачка да продадат снимките на известно британско издание, но след като от съда са се произнесли те са оттеглили снимките. Така, че освен ако лошото момиче Рири и претендента за Оскар Ди Каприо не се целунат публично в Америка или в някоя друга точка на света с по-слаби закони, то най-вероятно ние никога няма да можем да видим доказателство за тяхната връзка.

Риана целуна Ди Каприо, но ето защо никога няма да видим снимките - Magazine (4)

Източник: BET

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top