НОВИНИ

Ронда Раузи се срамува от лицето си (видео)

Ронда Роузи не иска никой да види щетите, които Холи Холм нанесе на лицето й, поради тази причина тя взе драстични мерки, и покри лицето си, при завръщането си в Ел Ей.

Ронда Раузи се срамува от лицето си (видео) Ронда Роузи не иска никой да види щетите, които Холи Холм нанесе на лицето й, подари тази причина тя взе драстични мерки, и покри лицето си, при завръщането си в Ел Ей. - Magazine (2) Освен качулка на главата й, слънчеви очила на очите й, Ронда използва и една възглавница, за да се прикрие лицето си, докато вървеше в LAX. Гаджето на Ронда - Травис Брауни също беше с нея ... но нито Ронда нито Травис бяха в настроение за приказки.

Освен качулка на главата й, слънчеви очила на очите й, Ронда използва и една възглавница, за да се прикрие лицето си, докато вървеше в LAX. Гаджето на Ронда – Травис Брауни също беше с нея … но нито Ронда нито Травис бяха в настроение за приказки.

 Освен качулка на главата й, слънчеви очила Ронда Роузи не иска никой да види щетите, които Холи Холм нанесе на лицето й, подари тази причина тя взе драстични мерки, и покри лицето си, при завръщането си в Ел Ей. на очите й, Ронда използва и една възглавница, за да се прикрие лицето си, докато вървеше в LAX. Гаджето на Ронда - Травис Брауни също беше с нея ... но нито Ронда нито Травис бяха в настроение за приказки. Ронда Раузи се срамува от лицето си (видео) - Magazine (3)

Източник: TMZ

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top