НОВИНИ

Събраха ли се отново Никол Шерзингер и Луис Хамилтън

Изглежда, че Никол и Луис работят над своето помирение, след като бяха засечени заедно да се наслаждават на петъчната вечер в Лондон.

Събраха ли се отново Никол Шерзингер и Луис Хамилтън - Magazine (4) Изглежда, че Никол и Луис работят над своето помирение, след като бяха засечени заедно да се наслаждават на петъчната вечер в Лондон. Звездите, които започнаха своя романс през 2007, бяха засечени от папараци този петък (6 ноември) на спектакъла на Джон Нюман в Лондон. Говорител на Никол сподели пред Mail Online: "Това беше чиста случайност, че двамата са били на едно и също място. За сега Никол И Луис не са се събрали." Времето ще покаже дали това е чиста случайност или просто пилота от Формула 1 и бившата вокалистка на Пусикет Долс, не са решили да си дадат втори шанс.

Звездите, които започнаха своя романс през 2007, бяха засечени от папараци този петък (6 ноември) на спектакъла на Джон Нюман в Лондон.
Говорител на Никол сподели пред Mail Online: „Това беше чиста случайност, че двамата са били на едно и също място. За сега Никол И Луис не са се събрали.“

Събраха ли се отново Никол Шерзингер и Луис Хамилтън - Magazine (5) Но дали това е истината или пиара на певицата се пробва да прикрие нещо все още никои не знае. За сега може със сигурност да кажем, че времето ще покаже дали това е чиста случайност или просто пилота от Формула 1 и бившата вокалистка на Пусикет Долс, не са решили да си дадат втори шанс. Източник: www.dailymail.co.uk

Но дали това е истината или пиара на певицата се пробва да прикрие нещо все още никои не знае.  За сега може със сигурност да кажем, че времето ще покаже дали това е чиста случайност или просто пилота от Формула 1 и бившата вокалистка на Пусикет Долс, не са решили да си дадат втори шанс.

Източник: www.dailymail.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top