ЗВЕЗДИ

Съдят Юнивърсъл Пикчърс заради роля на Том Круз

Обвинителя, споделя, че студиото за направили сделка за $ 350 хиляди, с не когото трябва.
Дъщерята на наркотрафикант и информатор на „ДЕА“ Бари Сийл е подала жалбата срещу Юнивърсъл Пикчърс, за предстоящия им филм „Мена“, в който Том Круз играе ролята на Сийл.

Дъщерята на наркотрафикант и информатор на "ДЕА" Бари Сийл е подала жалбата срещу Юнивърсъл Пикчърс, за предстоящия им филм "Мена", в който Том Круз играе ролята на Сийл.

Във филма става въпрос, как вербуваният Бари Сийл трябва да помогне на американското правителство да заловят наркобарона Пабло Ескобар. Сийл е убит през 1986 от колумбийски наемници, което повдига въпроса, дали правителството на САЩ е трябвало да го пази по-добре.

Съдят Юнивърсъл Пикчърс заради роля на Том Круз - Magazine (3) Във филма става въпрос, как вербуваният Бари Сийл трябва да помогне на американското правителство да заловят наркобарона Пабло Ескобар. Сийл е убит през 1986 от колумбийски наемници, което повдига въпроса, дали правителството на САЩ е трябвало да го пази по-добре.

Според доклада от съдебния процес Юнивърсъл са направили сделка с третата съпруга на Сийл и трите му деца от нея, но първородната дъщеря от първия брак на наркотрафиканта Лиса Сийл Фригон претендира, че е нужно и нейното съгласие.

Съдят Юнивърсъл Пикчърс заради роля на Том Круз - Magazine (2)

Източник: www.hollywoodreporter.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top