ЗВЕЗДИ

Сара Джесика Паркър не искала да играе в Сексът и градът

Звездата на хитовата продукция на HBO Сара Джесика Паркър за малко да откаже иконичната си роля на Кари Брадшоу в сериала Сексът и градът.

sarah story (2)

Паркър започва своята кариера на Бродуей, като през 80-те става част и от телевизионния ситком “Square Pegs”. При предложението да играе в нова ТВ продукция, първоначално актрисата се двоумяла. Все пак тя харесва сценария и решава да заснеме пилотния епизод. Шоуто стои на изчакване дълги месеци, докато HBO не купува правата за заснемането и излъчването му. Нейни приближени си припомнят:

sarah story (3)

„Месеци по-късно, когато правата над шоуто бяха купени от HBO и те се свързана с нея, тя искаше да избяга. Сара не желаеше да се обвързва с телевизионни продукции, защото обичаше да пътува и да участва в различни театрални постановки и продукции… Тя опита всичко по силите си, за да се измъкне от сделката, включително предложи на HBO да заснеме три проекта за тях безплатно, ако я освободят от договора й. “

sarah story (4)

Това, разбира се, не се е случило. Години по-късно актрисата споделя, че със сигурност не съжалява за това, че е била част от шоуто, което се превърна в Библия за модерната жена.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top