красота

Съблазнителнителните прически есен / зима 2015 – 2016 година

Есен / зима 2015-2016 ни предизвикват с модните си тенденции. Те ще са ексцентрични, нереални, дори и странни, но съблазнителни и увлекателни и откровено очарователни. Модата ще ни накара да откроим романтиката във всеки от нас.
Ще обърнем внимание на модата в прическите, който се показаха на седмицата на красотата в Ню Йорк, Лондон, Милано и разбира се Париж.

Един от най-често срещаните цветове, на модният подиум, бяха ягодовото русо, шоколадовото и ярко оранжево – червеното, което отвя цветовите багри на косите в други измерения. Шведско русите дами остават класика, но тази година модните критици залагат на силно пепелявите нюанси, като сребристо бялото.

Съблазнителнителните прически есен зима 2015 - 2016 година - Magazine (2)

Съблазнителнителните прически есен зима 2015 - 2016 година - Magazine (1)

Всички обичат класическият френски привкус. По свободни, небрежни и младежки визии завладяват модните върхове. Небрежно завързана коса на възел, лента с панделка и малко по – нестандартна конска опашка са част от предложенията, за модерна визия.
Конската опашка ниско на тила е изключително актуална. Тя принася женски шик и класа на дамата, която е носи.
Съблазнителнителните прически есен зима 2015 - 2016 година - Magazine (3)

В същото време загладените коси и широките вежди остават на мода и през тези сезони. По сцената на седмицата на модата се видя и леко небрежен, рошав вид на косите на дамите “ Giambattista Valli „, бебешки тип коса се наблюдава и при някои модели “ Narciso Rodriguez “ и идеално прави косата на жените “ Rochas“.
Съблазнителнителните прически есен зима 2015 - 2016 година - Magazine (4)

Друга интересна визия за 2015/ 2016 година е кока възел на върха на главата. До тази година предимно в тилната част или в центъра на главата връзваме опашки и правихме кокове. Сега е много модерно най – отгоре на главата да разполагаме по – голямата част на косата. Отново идеята е да е в небрежността.
fall_winter_2015_2016_hairstyle_trends_topknot_hairstyles1

Кожата е новото злато!
До сега всички предпочитахме да сложим златни или сребърни аксесоари в косите си. Но в новите модни трендове кожата е водещият аксесоар. Използвана в формата на ленти, ластици, цветя и всичко това, което Ви грабне окото, важното е само да е изработено от кожа. Модерни са както лъскавите кожи така и матираните, но е факт, че и двата вида внасят стил в прическата.
Съблазнителнителните прически есен зима 2015 - 2016 година - Magazine (6)

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top