Интимно

Секс с бивши

Вярвам, че всички сме се убедили в максимата, че светът е една човешка длан. Светът е малък и на всеки ъгъл можем да срещнем някой познат. Да срещнем бивше гадже не е малка вероятност. Напротив, общите интереси и местата, които сте посещавали заедно са предпоставка да видите старото си гадже съвсем неочаквано. При такива срещи много често се разпалва бърз огън и за кратко чувствата, които са ви свързвали се възраждат.

Секс с бившия или бившата съвсем не е прецедент. Много хора се поддават на минали страсти и скачат в леглото под емоциите на една отминала любов. Както всяко нещо, така и тази игра с бивши, има собствени правила. За да не попаднете в омагьосан кръг и вместо страстна вечер да си осигурите неприятности след това, ето нашите съвети.

Не правете секс, ако някой от двамата все още има чувства!

В този случай чувствата ще се окажат най-големият враг на приятното ви изкарване. За да сте се разделили веднъж, то е имало защо. Няма смисъл да слепвате вече счупената ваза с напразни надежди, нищо няма да се получи.

Ако и двамата имате нужда просто от един хубав, здрав и разтърсващ секс, тогава можете да си го подарите, но никакви чувства. Това е първото и най-важно правило.

Не говорете за миналото!

Единственото важно е да се забавлявате и да се отдадете на момента. Не са важни сладникавите истории от миналото, спомените от вече приключилите ви отношения само ще провалят удоволствието от предстоящия секс.

Насладете се на секса, без да вкарвате емоции и спомени. Говорете за настоящето и се отдайте на страсти.

Бъдете искрени!

Най-важното качество, което винаги може да ви бъде от полза е искреността. Ако намеренията на хората са ясни, то никога няма да има проблеми. Важно е и двамата да знаете точно какво правите и никой да не остане заблуден или разочарован.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top