Интимно

Сексът в рекламите

Понятието „секси“ има най-различни лица и битува на всякакви поприща. Сексът е удоволствие, сексът е необходимост, сексът е живот, и да не забравяме максимата, че сексът продава. Много са начините да изглеждаш секси и заради това тази тема винаги ще бъде неизчерпаема и актуална. Подготвили сме няколко рекламни послания, заложили на сексуалната тематика, за да предадат своето послание към потребителите.

1. Интимното ухание на Tom Ford

Продължение на рекламата на първия мъжки аромат Tom Ford

Продължение на рекламата на първия мъжки аромат Tom Ford

Кампаниите на Tom Ford винаги са обвързани със сексуалността, но това е една от най-знаковите и провокативни реклами. Тя има задача да представи първия мъжки аромат от марката, лансиран през 2007 година. Първата визия представя флакона, притиснат в две красиви женски гърди, а еротиката е допълнена от широко отворената уста на моделката, секси подчертана със страстно червено червило. Тази реклама провокира обществеността и се разиграват различни дебати. Тогава Tom Ford решава категорично да заяви позицията си, публикувайки втора визия, дори още по-дръзка в която представя парфюма, сгушен между секси женски бедра. Продажбите на този аромат са забележителни, което означава, че макар и критикувана, тази реклама определено е свършила своята работа.

2. G точката на Gucci

Реклама на Gucci

Реклама на Gucci

Въпреки че това е Gucci, в действителност виновникът за тази кампания е отново Tom Ford, който е отговорен за провеждането й. Млад мускулест мъж е вперил поглед в слабините на сексапилна дама, която има избръснат символ „G” на най-интимните си части. Тази реклама също получи много критики и забрани, но ние смятаме, че определено си заслужава и вдигаме палец за нея. Изключителният майстор на фотографията е неповторимият Марио Тестино, който нарича произведението си „Обществен враг“.

3. Млякото и Sisley

Реклама на Sisley

Реклама на Sisley

Мдааа след рекламите с кравата Венетка, считаме като наш дълг да припомним славното минало на кравите, когато те излъчваха сексапил. Рекламите на Sisley винаги са били еротични и провокативни, с препратки към секс, наркотици и т.н. … тази композиция е сред най-впечатляващите. Това изображение едновременно провокира директно възмущение и екстремна възбуда. Безапелационно това е една от най-секси рекламите, които някога сме виждали.

 

Клик за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top