ЛАЙФСТАИЛ

Шал, когато не знам какво да облека

Всяка жена иска винаги да е различна, актуална и модерна. А вечната дилема „Какво да облека?“ ни преследва постоянно като някакво злокобно проклятие. Шал, когато не знам какво да облека 2
Много често попадаме на любима дреха, която не искаме да сваляме никога и по никакъв повод (е, разбира се освен в случаите, когато е редно да се изпере). Решение за подобни ситуации, а и просто за разнообразяване на визията е аксесоар – шал.
Шаловете са от всевъзможни материи, в най-различни цветове и разнообразни форми, което ги прави подходящи за много случай, когато се чудим какво да направим, за да сме атрактивни и красиви.
Начините за комбиниране на шал са изключително много. В зависимост от повода, можете да изберете какво е подходящо за вас. След диамантите, шаловете са най-добрите приятели на жените. Те ни спасяват от студ, а и от полудяване, когато искаме да сме интересни, а не знаем как да го постигнем.
Температурите навън, макар все още да не са сред най-ниските, изискват да се заметнем с нещо сутрин и вечер. Много полезен аксесоар в случая е шалът, тъй като ако ни стане топло, можем да го махнем във всеки един момент.
През есента, дългите шалове се превръщат в неизменна част от тоалета на много мъже и жени. Просто отпуснете въображението си и комбинирайте смело.
Направете възел по средата и го оставете така, или го завъртете настрани. Преметнете небрежно двата края около врата си и просто ги оставете да висят – отпред, отзад или един край отпред, а друг отзад. Наметнете рамената си и просто го използвайте като красива пелерина. Оплетете двата края в спирала и вържете голям възел в края, това ще прeдаде вид на шала ви като бижу. Хванете двата края и ги затворете в кръг, сложете шалът на тила си, а отпред измъкнете краищата през получения пръстен.
Доверете се на вкуса, стила и въображението си. Бъдете креативни и превърнете подготовката на вашия тоалет в забавление и изкуство.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top