ЛАЙФСТАИЛ

Шоуто на Викторияс Сикрет 2015 (снимки)

Това е една от най-желаните професии в света на модата. Това е знак, че един млад модел наистина има бъдеще в тази индустрия.

Шоуто на Викторияс Сикрет 2015 (снимки) - Magazine (36) Това е една от най-желаните професии в света на модата. Това е знак, че един млад модел наистина има бъдеще в тази индустрия. Една от новините на вечерта беше дебюта по котешката пътека на "Викторияс Сикрет" на най-добрите приятелки Джиджи Хадид и Кендъл Дженър. Изгряващите звезди направиха своя гранд дебют за марката редом до отвърдените вече ангели Адриана Лима, Кандис Суейнпоъл и Лили Олдридж - която носеше ослепителен сутиен за $ 2 милиона. Събитието привлече елитна публика от модни фенове, критици и звездни гости. Ревюто ще се излъчи по телевизияата на 8 декември само по CBS, където ще бъде наблюдавано от милиони.
Една от новините на вечерта беше дебюта по котешката пътека на Викторияс Сикрет на най-добрите приятелки Джиджи Хадид и Кендъл Дженър.
Изгряващите звезди направиха своя гранд дебют за марката редом до утвърдените вече ангели Адриана Лима, Кандис Суейнпоъл и Лили Олдридж – която носеше ослепителен сутиен за $ 2 милиона.
Събитието привлече елитна публика от модни фенове, критици и звездни гости. Ревюто ще се излъчи по телевизията на 8 декември само по CBS, където ще бъде наблюдавано от милиони.

Източник: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top