ЛАЙФСТАИЛ

Ще кажем „Да“

Гледали ли сте филма с Джим Кери – “ Yas man“?

Ако не веднага го дръпнете и се опитайте вникнете в него. Освен способностите на актьора ни разсмива, той и ни кара се замислим и отхвърлим негативизмът от живота си. След като изгледате филма може го забравите и го приемете като комедията, която Ви е накарала се смеете. Но ние Ви предизвикваме, повлияни от него кажете ! Ще кажем - magazine.bg Кажете на приятел, който Ви звънни вечерта, точно след като сте се върнали каталясали от работа, взели сте душ и сте се опънали пред телевизора и иска да излезете. Точно тогава, когато тръгнете без никакво желание, може се случат най - хубавите и запомнящи неща. Като срещнете любовта на живота си примерно. Кажете на молещият за услуга! Никога не знаете какво Ви очаква в утрешният ден, може точно този човек, на който сте помогнали днес Ви помогне в беда утре. А и не Ви се наложи, само факта, че сте били човек е достатъчно се гордеете със себе си.

Ако не веднага го дръпнете и се опитайте да вникнете в него. Освен способностите на актьора да ни разсмива, той и ни кара да се замислим и да отхвърлим негативизмът от живота си. След като изгледате филма може да го забравите и да го приемете като комедията, която Ви е накарала да се смеете. Но ние Ви предизвикваме, повлияни от него да кажете „Да „!
Кажете “ Да“ на приятел, който Ви звънни вечерта, точно след като сте се върнали каталясали от работа, взели сте душ и сте се опънали пред телевизора и иска да излезете. Точно тогава, когато тръгнете без никакво желание, може да се случат най – хубавите и запомнящи неща. Като да срещнете любовта на живота си примерно.

Кажете „Да“ на молещият за услуга! Никога не знаете какво Ви очаква в утрешният ден, може точно този човек, на който сте помогнали днес да Ви помогне в беда утре. А и да не Ви се наложи, само факта, че сте били човек е достатъчно да се гордеете със себе си.

Ще кажем - magazine.bg (3)Ако не веднага го дръпнете и се опитайте вникнете в него. Освен способностите на актьора ни разсмива, той и ни кара се замислим и отхвърлим негативизмът от живота си. След като изгледате филма може го забравите и го приемете като комедията, която Ви е накарала се смеете. Но ние Ви предизвикваме, повлияни от него кажете "! Кажете " на приятел, който Ви звънни вечерта, точно след като сте се върнали каталясали от работа, взели сте душ и сте се опънали пред телевизора и иска излезете. Точно тогава, когато тръгнете без никакво желание, може се случат най - хубавите и запомнящи неща. Като срещнете любовта на живота си примерно. Кажете на молещият за услуга! Никога не знаете какво Ви очаква в утрешният ден, може точно този човек, на който сте помогнали днес Ви помогне в беда утре. А и не Ви се наложи, само факта, че сте били човек е достатъчно се гордеете със себе си.
Кажете „Да“ на себе си! Направете всичко онова, което сте искали, но някак си във времето е останало пренебрегнато. Отидете на танци или пък искате да се запишете отново да учите, действайте!
Когато внесем позитивизъм в живота си всичко става по – цветно. Започват да се случван нови неща, който ни зареждат с положителни емоции. Негативизма убива всичко хубаво в този живот! Кажете “ Да “ и обърнете гръб на лошия живот!

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top