ЛАЙФСТАИЛ

Сладки обувки

Компанията „ Пекарна за обувки“ прави толкова вкусни продукти, че несъмнено бихте опитали дори сладки обувки.

Сладки обувки - Всяка обувка е създадена с много любов и огромно внимание към всеки детаил. Компанията приема и поръчки, за да може да получите такива обувки, каквито желаете.При поръчка на такива обувки трябва да почакате от 3 до 6 седмици, но чакането в този случай си заслужава. Цената им варира от 200$ до 400$.
Тя се намира в Орландо, Калифорния. Основател на компанията е Крис Кембъл. Така той намира начин да съчетае страстта си към сладкото и обувките в едно и да създаде сладки обувки.

Сладки обувки 2 - Тя се намира в Орландо, Калифорния. Основател на компанията е Крис Кембъл. Така той намира начин да съчетае страста си към сладкото и обувките в едно и да създаде сладки обувки.
Всяка обувка е създадена с много любов и огромно внимание към всеки детаил. Компанията приема и поръчки, за да може да получите такива обувки, каквито желаете.При поръчка на такива обувки трябва да почакате от 3 до 6 седмици, но чакането в този случай си заслужава. Цената им варира от 200$ до 400$.

Сладки Всяка обувка е създадена с много любов и огромно внимание към всеки детаил. Компанията приема и поръчки, за да може да получите такива обувки, каквито желаете.При поръчка на такива обувки трябва да почакате от 3 до 6 седмици, но чакането в този случай си заслужава. Цената им варира от 200$ до 400$. обувки 3

4

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top