ЗВЕЗДИ

Странните фобии на звездите

Ако мислите, че сте шубе, вероятно ще сте доста по-смели от тези звезди, чиито страхове варират от хартия – до слънце…?

Скарлет Йохансон – Птици
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (1)

Скарлет Йохансон, сподели пред списание „Ню Йорк“, че след заснемането на филма „Купихме си зоопарк“, тя изпитва панически страх от птици. „Ужасена съм от тях! И все още не ми е минало. Много ме беше страх на снимачната площадка от пауните, защото те бяха много зли и гледах да не се приближавам до тях.“

Меган Фокс – Хартия, микроби, тъмнина
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (2)

Меган Фокс се страхува от много неща, които правят други хора щастливи, включително хартия и нейни снимки. Тя също плаши от тъмното и от микроби. Красавицата сподели пред „Allure“, че за нея е много страшно да посещава обществените тоалетни и да използва ресторантските прибори за хранене.

Бритни Спиърс – Влечуги
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (3)

От какво се страхува Бритни? От влечуги, и по-точно – варани.

Шон „Диди“ Комбс – Стъпала
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (4)

По време на гостуването си в „Tonight Show“, рапърът и магнат призна, че докато много мъже имат фетиши към крака, той изпитва страх от тях.

Опра Уинфри – Дъвки
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (5)

Ако някога смятате да сте близко до Опра Уинфри, по-добре си носете ментови бонбони, защото тя няма да позволи на никой с дъвка да се доближи до нея.

Матю Макконъхи – Въртящи се врати
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (6)

Матю Макконъхи се ужасява от въртящи се врати. Носителя на Оскар сподели пред E! Online „Аз просто съм адски неспокоен около тях…“

Кристина Ричи – Стайни растения
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (7)

Ако очаквате Кристина Ричи да Ви дойде на гости скрийте всички стайни растения. Ето, какво казва актрисата за стайните растения: „Те са мръсни. Аз съм отвратена от факта, че има растения в закрити помещения. Това просто ме побърква.“

Джъстин Тимбърлейк – Паяци
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (8)

Джъстин Тимбърлейк, споделя, че толкова много се страхува от паяци, че дори му се е налагало да звъни на рецепцията на скъп хотел, в който е отсядал, защото видял паяк в стаята си.

Кристен Стюарт – Коне
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (9)

Горката Кристен Стюарт трябваше да язди кон за ролята си в „Снежанка и ловецът“, но въпреки храбростта си, тя умира от страх, когато е около коне. И все пак, страхът й е сравнително рационален. Тя споделя, че когато е била на девет години е паднала от кон и си е изкълчила рамото.

Уди Алън – ОТ ВСИЧКО
Странните фобии на звездите - Magazine.bg (10)

Уди Алън се плаши от почти всичко на планетата. За да назовем само част от фобиите на режисьора ще споделим следните : Слънчеви лъчи, насекоми, елени, кучета, ярки цветове, височини, малки стаи, тълпи, деца, микроби, рак и всяко място по Земята с изключение на Манхатън.

Източник: Looper

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top