НОВИНИ

Сватбената рокля на Анджелина Джоли

След дълги години очакване, най-сетне Анджелина се венча за колегата си Брад Пит на камерна церемония в Южна Франция на 23 август. Актрисата остана вярна на класиката, но не съвсем. Тя беше облечена в сватбена сатенена рокля от „Versace” , с гръб и воал, избродиран с десетки разноцветни рисунки от всичките й деца.

Сватбената рокля на Анджелина Джоли (2)

Най-известната холивудска двойка, дълги години не сключваше брак, като форма на активизъм. Анджелина отново внесе собствен дух в традициите и постави поколението си в центъра на церемонията. Джоли и Пит имат общо 6 деца, 3 биологични и 3 осиновени от различни проблематични точки на света. На всяко едно от тях е била осигурена роля в празненството. Мадокс и Пакс (13г. и 10г.) са завели майка си до олтара, докато Захара и Вивиан (9г. и 6г.) са разпръсквали цветчета, а Шайло и Нокс са носели пръстените. Хлапетата помогнали за написването на обетите, а сватбената торта е дело на Пакс (осиновеното им дете от Виетнам).
„За нас беше важно денят да е лишен от стрес и пълен със смях. Това беше изключително специален ден за нас и децата ни и много щастлив миг за нашето семейство“, коментира Брад Пит.
Донатела Версаче поздрави двойката в „Туитър“ и изтъкна колко щастлива е, че са избрали рокля на нейната модна къща. Няма информация колко е коствало на списанията заснемането на звездната сватба. Джоли и Пит, които продадоха правата за фотографиране на новородената им дъщеря за рекордна сума – вероятно ще използват парите отново за благотворителност.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top