ЗВЕЗДИ

Тайните на семейство Обама

Харизматични личности като Барак Обама изглеждат като отворена книга, но истината е, че неговата администрация има много тайни, които биха заинтригували дори и най-върлия демократ.

Изневери

Тайните на семейство Обама - Magazine (2)
От много време по различни таблоиди и в интернет пространството се говори, че Мишел Обама подозира мъжа си в изневяра. Първата дама често правила сцени на ревност на мъжа си, дори когато ставало дума за политически срещи.

Наближаващ развод

Тайните на семейство Обама - Magazine (3)
През април 2014 Обама посещава Токио сам, непридружен от съпругата си. Различни журналисти започват да твърдят, че това е знак за разпадащия се брак на двойката. Смята се, че единствената причина Мишел и Барак да са все още заедно е рейтингът му. Всеизвестно е, че Обама спечели гласоподавателите не толкова с демократичните си възгледи, колкото с образа на образован мъж със сплотено семейство.

Тайните служни и лични изгоди

Тайните на семейство Обама - Magazine (5)
След като имаш на разположение тайните служби, защо да не ги използваш за лични изгоди? Смята се, че Обама често ходи на бизнес пътувания без съпругата си, за да се вижда с различни жени, след което Тайните служби на САЩ прикриват следите му.

Време за селфи

Тайните на семейство Обама - Magazine (4)
Когато по време на церемония, отдаваща чест на покойника Nelson Mandela, Обама си прави селфи в компанията на David Cameron и Helle Thorning-Schmidt, медиите не крият своето възмущение. Освен че щастливо селфи по време на пограбална церемония е особено неудачно, стоящата встрани Мишел предизвиква множество коментари. Много журналисти се питаха дали това е неодобрение спрямо снимките на подобни събития, или знак, че бракът им се разпада.

Барак зарязал Мишел в Хавай

Тайните на семейство Обама - Magazine (6)
Когато семейство Обама отива на почивка в Хавай, настоящият президент на САЩ взима двете си дъщери и се връща във Вашингтон, оставяйки Мишел съвсем сама. Официалната версия е, че това е бил неговият подарък за рождения й ден – все пак коя жена не би искала да прекара малко време без да се тревожи за нищо? Други източници обаче твърдят, че истинската причина за заминаването на Барак с децата е кавга.

Образованието на дъщерите Обама

Тайните на семейство Обама - Magazine (7)
Кабинетът на Обама се издигна с идеята за икономически растеж и увеличаване на работните места, за да може и най-необразованите и неквалифицирани работници да получават достатъчно пари, за да живеят нормално. Барак обаче далеч не изглежда гузен за това, че плаща за образованието на двете си дъщери над 150 000 долара годишно. Двете г-ци Обама посещават частно училище във Вашингтон, необезпокоявани от никого.

Разходи за пътешествия

Тайните на семейство Обама - Magazine (8)
Семейство Обама са президентската двойка, която е изхарчила най-голяма сума за пътуване. Данните показват, че до юли 2015 президентът на САЩ и първата дама са похарчили над 44 милиона за 31 международни пътувания за 119 дни. Много от избирателите на Обама бяха разочаровани, когато през 2010 Мишел отиде на луксозно пътешествие в Costa del Sol в Испания в момент, когато безработицата в САЩ бе 9.5%.

Пристрастявания

Тайните на семейство Обама - Magazine (10)
Преди време Обама твърдеше по медиите, че е спрял цигарите и значително е намалил алкохола по съвет на лекарите. Но скоро излязоха снимки, на които изглеждаше сякаш президентът държи кутия с цигари. Това накара голяма част от поддръжниците на Обама да се съмняват в думите му и ги накара да се запитат дали демократът няма други, по-добре скрити вредни навици.

Политически лъжи

Тайните на семейство Обама - Magazine (11)
Официално кабинетът на Обама се бори за равнопоставеност. Но фактите говорят по-силно от думите. Белият дом все още плаща на жените по-малко, отколкото мъжете, при това с приблизително 13% по-малко! Статистиката показва, че по време на управлението на Обама богатите са станали по-богати, а бедните – по-бедни.

Икономическата криза

Тайните на семейство Обама - Magazine (12)
През 2012 Министерството на правосъдието на САЩ обявява, че няма да съди Goldman Sachs по обвиненията за създаване на икономическата криза. Не само това, но кабинетът на Обама предлага на фирмите от Wall Street 1 трилион долара „стимулиращ“ пакет, за да подобрят икономиката, в чийто срив те самите са имали главна роля.

Проблемно детство

Тайните на семейство Обама - Magazine (15)
Mark Obama Ndesandjo, полубратът на Обама, е решил да публикува автобиография, наречена „Cultures: My Odyssey of Self-Discovery” („Култури: Моят път към себеоткритието“). В нея той смята да разкрие истината за някои от историите, които президентът на САЩ публикува в бестселъра си „Dreams From My Father”(„Сънища от баща ми“). Mark разказва, че с майка му са били изложени на постоянен тормоз от страна на баща му, чиято честа злоупотреба с алкохол била причината за множество побои и нападения.

Източник: www.therichest.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top