ЗВЕЗДИ

Тежкият живот на звездите

Звездите – те са като нас, нали? Парите, славата и силата имат положителни и отрицателни страни. Много знаменитости с удоволствие биха признали, че имат невероятен живот. Получаването на милиони долари за участие във филм, посещаване на премиери и купуване на огромни домове звучи невероятно, но всичко си има цена.
Звездите по-долу, имат много по-тежък живот, отколкото предполагате. Някои от тях живеят с трагедиите, който са преживели в миналото, особено в детството си.

Киану Рийвс
Тежкият живот на звездите - Magazine (2)

Рийвс има колкото успешен, толкова и трагичен живот. През 1998 година той среща Дженифър Сим и започва да се среща с нея. Тя забременява през 1999, но детето е мъртвородено. Те не успяват да преживеят тази трагедия и се разделят. През 2001 година Сим умира в автомобилна катастрофа, докато шофира, опиянена от различни лекарства.
Киану все още копнее за бившата си приятелка. Той споделя през „Parade“ през 2006 – „Липсва ми да съм част от техния живот и те да бъдат част от моя. Питам се какво ли би било настоящето ми, ако те бяха тук – какво ли щяхме да правим заедно. Липсват ми всички неща, които никога няма да се случат“.

Чарлийз Терон
Тежкият живот на звездите - Magazine (3)

Чарлийз е една от най-красивите, бляскави и талантливи жени в Холивуд, но и тя става свидетел на една неповторима трагедия. Терон израства в южна Африка. Баща й е алкохолик и често е агресивен. Един ден той се прибира заедно с брат си у дома и заплашва да убие Чарлийз и майка й Герда. Чарлийз става свидетел как майка й стреля, убива баща й и наранява чичо й. Съдът постановява решение, че убийството е в знак на самозащита и Герда не е осъдена за престъплението. Терон разказва пред „ABC News“ – „Знам какво се случи. Знам също, че ако и моята дъщеря е в подобна ситуация, аз ще направя същото. На мен ми отне много време да проумея какво се случи, защото обикновено не мислим, че такова нещо ще ни сполети. Винаги мислим, че се случва на някой друг“.

Опра Уинфри
Тежкият живот на звездите - Magazine (4)

Опра е една от най-успешните жени в света. Въпреки това, нейният живот невинаги е бил толкова бляскав, колкото сега. Тя е родена в изключителна бедност в Мисисипи. Баба й често я бие. Опра споделя пред Дейвид Летърман – „Биеше ме толкова силно, че ми оставяше белези, а белезите кървяха. После, когато обличах неделната си рокля, по нея оставях петна от кръв от белезите. Тя се ядосваше на мен заради кръвта“. Освен това, Опра често е била сексуално малтретирана на възраст между 10 и 14 години, и дори забременява. Бебето умира на 2 седмици. Въпреки всичко, Опра споделя, че именно тези трагедии са я превърнали в успешната жена, която е тя днес.

Роуз Макгауън
Тежкият живот на звездите - Magazine (5)

Актрисата Роуз Макгауън има тежко детство. Израснала е в „Децата на Господ“ в Италия. Комуната я отделя от външния свят, а семейството й напуска, след като лидерите започват да насърчават децата да правят секс с възрастни. Макгауън разказва – „Не бях малтретирана, защото баща ми беше достатъчно силен, за да осъзнае, че всичко това прекрачва границите“. През 2007 година тя преживява още една трагедия, след като преживява автомобилна катастрофа, която обезобразява лицето й. Тя се подлага на няколко операции, които поправят лицето й, но то никога няма да бъде същото отново.

Кейти Холмс
Тежкият живот на звездите - Magazine (6)

Като много жени, Кейти Холмс е влюбена в Том Круз. Мечтата й се превръща в реалност, когато тя сключва брак с него, но много скоро всичко се разпада. Става ясно, че тя е в капан на църквата на сциентологията и трябва да се спаси чрез сложен план, в който участват бракоразводни адвокати от различни държави, попечителство над дъщеря й Сури, наемане на апартамент в Ню Йорк. Това звучи повече като сценарий на филм, отколкото като реален живот. Холмс все още не е разкрила публично какво точно се е случило с църквата на сциентологията, но най-вероятно е нещо ужасяващо.

Брус Дженър
Тежкият живот на звездите - Magazine (7)

На 24 април 2015 година в интервю с Даян Сойер, Брус Дженър споделя, че е транссексуален. На 65-годишна възраст, някога считания за превъплъщение на мъжество и олимпийски шампион споделя, че вижда „душа на жена“ в себе си. Дженър страда през целия си живот и по време на трите си брака, стараейки се да скрие това от света. Слуховете за неговата сексуалност се носят отдавна, но всичко започва, когато папараците откриват, че той е преминал през операция, която да намали размера на адамовата му ябълка. Дженър е на прага на самоубийството. Той остава жив и разказва за историята си.

Майкъл Дъглас
Тежкият живот на звездите - Magazine (8)

Майкъл е един от най-талантливите филмови звезди на земята. Катрин Зита-Джоунс е неговата прекрасна съпруга, от която има две деца. Въпреки това, синът на Майкъл Саймън от първия му брак с Диандра Дъглас му създава изключително много неприятности. Камерън е в затвора от 2010 година, тъй като е замесен в доставяне на наркотици и е хванат да продава метамфетамин в хотелска стая в Ню Йорк. Камерън трябва да излежи присъдата си през 2017 година. Дъглас споделя тъгата и безпокойството си с медиите, казвайки – „Първоначално определено бях много разочарован от сина си, но в момента съм на етап, в който съм разочарован от системата. В момента, в който се подхлъзнете, те ви наказват. В случая, сина ми прекарва времето си в затвора в строг режим“.

Лиам Нийсън
Тежкият живот на звездите - Magazine (9)

Лиам Нийсън е един от най-обожаваните актьори в света, но за съжаление, той никога няма да усети любовта на съпругата си Наташа Ричардсън. Ричардсън умира през 2009 година, след като удря главата си при ски инцидент. Първоначално тя смята, че всичко е наред с нея, казвайки му – „О, скъпи. Ударих се в снега.“ По късно обаче, Нийсън разбира, че мозъкът й е излязъл от черепа. Той се навежда над нея и й казва, че нищо няма да бъде същото вече и тя ще бъде върната в Ню Йорк, където цялото й семейство ще се събере. Казва й, че я обича, без да знае дали тя все още може да го чуе.

Лиа Мишел
Тежкият живот на звездите - Magazine (10)

Изглежда, че Лиа Мишел си има всичко. Тя има участия на Бродуей и е една от главните героини в шоуто Glee. Кариерата и любовта й с Кори Монтейн изглеждат са в разцвета си. Те планират да се преместят заедно, но Монтейн има проблем. Той е пристрастен към наркотиците и алкохола. През юни 2013 година той е намерен мъртъв от свръхдоза в хотелска стая във Ванкувър. Това е кошмар за Лиа.

Шаная Туейн
Тежкият живот на звездите - Magazine (11)

Тя е една от най-популярните кънтри изпълнителки в историята, но животът й не е бил лесен. Като малко момиче тя живее в бедно селце в Онтарио, а семейството й е изключително бедно и често нямат нищичко за ядене. Когато е на 22 години, родителите й загиват в автомобилна катастрофа, а на Шаная остават грижите за трите й по-малки братя и сестри. Нейният успех не я предпазва от предателства. След 14 години брак с продуцента Робърт Джон Ландж, тя разбира, че той й е изневерявал с дългогодишната й приятелка Мари-Ан Тибо. Шаная се развежда с неверния си съпруг и сключва брак не с кого да е, а с бившия на Мари-Ан – Фредерик.

Източник: The Richest

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top