Интимно

Топ 3 сексуални фантазии на жените

Жените често фантазират и може би дори повече от мъжете. Благодарение на развитото въображение и огромното количество изгледани романтични филми, главите на жените са пълни с какви ли не желания. Еротичните блянове могат да ви осигурят най-страстните ви нощи.

Един съвет към вас, дами, не се срамувайте от своите сексуални фантазии. Те са нещо прекрасно, те ви правят различна, те ви позволяват да се чувствате специална.

Ето едни от най-популярните женски сексуални фантазии.

1. Секс с непознат
В повечето случаи жените нямат необходимата смелост да се хвърлят в обятията на непознат, но затова пък, горещо си мечтаят мъж, чието име дори не знаят да ги заведе в потаен хотел, където да се отдадат на непозната досега страст. Еротиката в потайността възбужда много силно жените. Без подробности, без детайли, без обвързване, просто секс. За по-голямата част от дамите обаче, това сексуално престъпление остава само в лоното на фантазиите.

2. Да бъде стриптизьорка
Няма, запомнете няма жена, която да не си мечтае да притежава способностите на гореща стриптизьорка. Жените искат да притежават онази сила, която излъчват еротичните танцьорки и с която завладяват мъжете, подчинявайки ги само с помощта на своя сексапил. Мъжете обожават да си представят как са пилона между ръцете и краката на стриптизьорката. Жените от своя страна фантазират, че са господарките на мислите и желанията на мъжкия пол.

3. Участие в тройка
Двама мъже, които са обсебени и желаят само една жена…коя дама не би искала да попадне в такава ситуация. Всяка жена се възбужда дори само от мисълта за борба между мъже, чиято награда ще бъде именно тя. И двамата се стремят да й доставят удоволствие, глезят я, боготворят я. Факт е, че за разлика от повечето мъже, по-голяма част от дамите не само са склонни, а дори фантазират за тройка с две жени и един мъж. Интимностите между две жени са сексуална фантазия не само на мъжете, но и на жените. Представителките са нежния пол са по-галантни и знаят как точно да доставят удоволствие. Това обаче в никакъв случай не означава, че жената е гей, тя просто е по-разкрепостена и обича да опознава нови усещания и оргазми.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top