Интересно

Тя печели повече пари от мен…какво да правя?

Времената, в които живеем позволяват равенство между мъжа и жената, а дори напоследък и превес на женския пол над мъжкия в много случаи. Съвсем не рядко може да се случи така, че да се срещате с жена, която взима повече пари от вас, има по-добър статус на живот и като цяло разполага с повече средства. Малко или много това няма как да не се отрази на самочувствието ви и да се почувствате неудобно.

Ето няколко съвета как да се справите в такава ситуация, защото да скъсате с дамата само, защото изкарва добри пари, е доста незряло и дори глупаво.

1. Бъдете честни и говорете за притесненията си

В случай, че дамата иска винаги да ходите в скъпи ресторанти и очаква вие да плащате сметката, кажете нещо. Обяснете, причините и тя ще ви разбере. Не оставяйте парите да провалят отношенията ви.

2. Бъдете себе си

Ако момичето ви носи обувки за 1000 лева, това не означава, че и вие трябва да си купите такива. Купувайте си дрехи и ходете на места, каквито можете да си позволите. Важно е да бъдете себе си, а не да се стараете да наваксвате, това не е необходимо. Ако жената до вас обаче ви кара да правите това, тогава премислете приоритетите й и преценете дали връзката ви с нея е наистина пълноценна. Ако чувствата й са истински, тя не би обръщала внимание на марките дрехи, които носите.

3. Бъдете мъжа във връзката

Това, че дамата ви разполага с повече финанси, не означава, че вие трябва да се съгласявате с всичко, което тя казва и прави. Това, че тя управлява парите, не е равносилно на определяне на правилата. Важно е да запазите мъжката си позиция и да се държите като истински мъж и кавалер, а не като бебе. Тя ще оцени вашата мъжественост! Отваряйте й вратата, правете планове за почивки и срещи и т.н. Останете мъж до край и защитавайте позициите и егото си.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top