НОВИНИ

Уил Смит: Моят брак с Джейда е изтощителен и мъчителен

47-годишният актьор говори за неговия 17-годишен брак с Джейда Пинкет на 23 ноември на премиерата новия си филм. Смит, сподели, че въпреки отказа им да се разделят, връзката им е едновременно изтощителна и мъчителна.

jadasmith (2)

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит са женени от 17 години, но не е тайна, че връзката им е била много пъти пред разпад. По време на премиерата на новия си филм, Уил говори за брака си с Джейда и това, което той каза не беше от най-хубавите неща, които е споделял.
Но въпреки, че Уил не използва най-положителните думи за бракът им – те нямат планове за прекратяване на връзката си. Ето какво сподели актьора от „Лоши момчета“ пред „Entertainment Tonight“:

jadasmith

„Ние сме женени от близо 20 години и сме били питани много пъти – „каква е тайната на брака“ и всъщност в края на деня, се оказва, че истината е да не се отказваш. Не може да очаквате да бъде лесно! Сякаш брака ни е най-трудното, изтощително и мъчително нещо, което някога сме имали в живота ни. И знаете ли, ние просто не сме отказващи се хора. Бих казал, че ние никога не сме работили над отношенията си. Ние сме работили само върху себе си – индивидуално и след това сме се представяли един на друг по-добри, отколкото сме били преди.“

jadasmith (4)

Източник: Entertainment Tonight

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top