НОВИНИ

Викаш Полиция, идва Шакил О’Нийл… (видео)

Преди няколко дни полицая от Гейнсвил, Флорида – Боби Уайт се отзова на сигнал за деца, играещи прекалено шумно баскетбол. Проверката обаче установява, че невинните деца просто играят баскетбол, и стоят на страна от бели. При тази ситуация липсата на престъпление накара полицаят да се включи в играта.

За кратко време видеото с играещия баскетбол полицай се гледа над 5 млн. пъти. Впечатлен от действията на полицията и в частност на полицай Уайт, баскетболната звезда Шакил О’Нийл решава доброволно да се включи.

great

Четирикратният шампион на НБА направи изненадващо появяване в полицейското управление на Гейнсвил в събота и заяви пред полицай Боби Уайт, че той е неговото подкрепление за следващия сигнал.

great2

Мигновената реакция на полицията бе да се върне на „местопрестъплението“ и да заяви реванш на децата, но този път със сериозното си подкрепление в лицето на Шакил О’Нийл. При пристигането на властите полицай Уайт започна да задава въпроси на „обвиняемите“ – „Казах ли Ви, че ще се върна с подкрепление? Готови ли сте сега за реванш?“ Подигравайки се и сочейки към група от офицери полицай Уайт продължи, „Погледнете тези големи момчета, които съм взел с мен! Мислите ли, че ще можете да ги биете?“

#HoopsNotCrime

Източник: Gainesville Police Department

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top