ЗВЕЗДИ

Вин Дизел – изглежда, че не е във форма!

Извинявай, Вин Дизел, но това ти ли си?

Вин Дизел - изглежда, че не е във форма! - Magazine (4)

Вин Дизел е известен с много неща и едно от тях е тялото му. Но и то има нужда почивка. 48 годишният актьор излезе, малко на слънце в Маями, където показа по-меката страна на физиката си.
Актьорът от „Бързи и яростни“ беше забелязан на балкона си докато беше в Маями – носейки само шорти… Изглежда, че Вин си е взел малко почивка от фитнеса, но да си баща на три деца и да ти предстои нов филм от поредицата „Бързи и яростни“, определено не е лесно и не можем да го виним.

Вин Дизел - изглежда, че не е във форма! - Magazine (2) Извинявай, Вин Дизел, но това ти ли си? Вин Дизел е известен с много неща и едно от тях е тялото му. Но и то има нужда почивка. 48 годишният актьор излезе, малко на слънце в Маями, където показа по-меката страна на физиката си. Актьорът от "Бързи и яростни" беше забелязан на балкона си докато беше в Маями - носейки само шорти... Изглежда, че Вин си е взел малко почивка от фитнеса, но да си баща на три деца и да ти предстои нов филм от поредицата "Бързи и яростни", определено не е лесно и не можем да го виним.

Вин Дизел - изглежда, че не е във форма! - Magazine (3)
Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top