ЛАЙФСТАИЛ

Високите токчета са вредни! (ВИДЕО)

Високи токчета

Момичета, всяка от нас обича да носи обувки на високи токчета. По-високи, по-красиви, по-секси…да, така се чувстваме и изглеждаме, което е много важно, но има и някои неща, които не бива да се пренебрегват в името на красотата. Едно от тях е здравето!

Английски учени не отдавна доказаха пряката връзка между прекомерното носене на твърде високи обувки и травмите, които може да окажат на нежните дамски крака.

Твърде високите токчета понякога могат да нанесат сериозни щети на вашите крака, стойка и цялостно здравословно състояние на тялото.

Оставяйте краката си да почиват. Надейте всеки ден да прекалявате и да се катерите на най-високите си обувки. Отмората е важна за вашите ходила.

Освен всичко, много често обувките са и твърде стеснени отпред, което поставя пръстите ви в неестествена позиция. Това е много вредно и може да доведе до сериозни последици. Ето няколко кадри, които може да не са лицеприятни, но представят истината за това как могат да изглеждат краката ви, след като ги извадите от красивите си високи и стегнати обувки.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top