ЛАЙФСТАИЛ

Време за боти и ботуши

Довиждане, лято…здравейте, ботуши! Въпреки че най-верните фенове на ботите и ботушите ги носят дори през лятото, все пак най-подходящият период за този тип обувки е есенно-зимният.

Времето захладнява, очакват се валежи, а всички знаем колко е важно краката ни да са на топло и сухи. Именно това е причината да отворим кутиите, скрити под леглото и да извадим ботушките.

Вариантите са всевъзможни – груби, нежни, с капси, с камъчета, с ципове, с копчета…ботите са толкова, колкото и случаите, в които да ги носите. Много е важно да ги подбирате спрямо мястото, повода и цялостния ви тоалет.

Един от трендовете, който е на модния връх и през този сезон, са капсите и ресните. Ако искате да сте модерни и красиви, тогава заложете именно на тези детайли в избора си на дрехи и обувки.

Много са популярни и по-грубите модели, декорирани с нежни камъни. Еклектиката навлиза с пълна сила в дизайна на обувките.

Манията по клинове завладя всички, а перфектната комбинация към тях биха били груби кожени боти с дебел и нисък ток, с голяма катарама! Никога няма да сгрешите ако изберете този ансамбъл.

В цветово отношение, можете да заложите на есенните нюанси – кафяво, бежово, сиво, черно. Винаги елегантни и лесни за комбинация с други дрехи и аксесоари.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top