Интересно

Всичко, което знаем за iPhone 7 досега

От Apple пуснаха само преди два месеца iPhone 6S, но вече има слухове, които витаят около неговият наследник – iPhone 7. От фирмата майка все още не са обявили нищо, така че ще бъде малко трудно да се вярва на 100% на следващите слухове. Но ето какво казват хората, и какво да очаквате.

Той най-вероятно ще се появи на пазара през октомври 2016.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (2)

Това е много вероятно следващия смартфон на Apple да бъде представенпо на официално събитие през септември 2016 г. и да бъде пуснат в продажба през следващия месец. Това е изпитана формула, която Apple следва от години.

Най-вероятно ще iPhone 7 ще бъде в два размера.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (3)

За първи път Apple представи iPhone 6 в два размера – 6 и 6 Plus (което сега се случи и със 6s и 6s plus)

Той най-вероятно ще изглежда много по-различно.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (4)
iPhone работи по стратегия за освобождаване. Една година телефона получава голям редизайн и нов номер (iPhone 4, 5, 6). В следващата година, той получава преправени „вътрешности“ и нова функция или две, и един S се добавя към неговото име (iPhone 4S, 5S, 6S).

Той най-вероятно ще бъде на IOS 10.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (5)

Всяка година, Apple актуализира своята операционна система малко преди излизането на най-новия iPhone. През 2015 г. Apple пусна IOS 9, което означава, че IOS 10 трябва да излезе през 2016.

iPhone 7 може да няма – хоум бътън.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (6)

Джийн Мюнстер анализатор от „Piper Jaffray“, смята, че Apple ще се отърве от бутона, за да могат да увеличат още повече екрана си. Изглежда, че това ще бъде доста голям и знаков редизайн.

Екранът най-вероятно ще получи голям ъпгрейд.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (7)

Това не е само прогноза от Мюнстер. От доста време се носят слухове, че аналитиците на Apple искат за използват сапфир за iPhone 7. Apple вече използват сапфир за екрана в някои модели на Apple Watch. Това ще спомогне дисплея да не се пръсне, когато бъде изтърван или се удари.

Може да бъде водоустойчив.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (8)

Една от най-дивите теории за iPhone 7 е, че той може да бъде водоустойчив. iPhone 6S е значително по-устойчиви на вода, отколкото предишните модели. Това предизвика спекулации, че Apple може да направи крачка напред с iPhone 7 и да започне открито да го рекламира като водоустойчив телефон.

Телефона може да бъде още по-тънък от предшествениците си.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (9)

Минг-чи Куо, уважаван анализатор за KGI Securities, смята, че iPhone 7 може да е най-тънкият iPhone досега. Той смята, че дебелината на новото устройство ще бъде между 6 и 6,5 мм.

Intel може би ще правят чиповете.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (10)

През октомври, „VentureBeat“ съобщиха, че в Intel има 1000 души, които работят над чипове за iPhone.

iPhone 7 може би ще може да следи погледа Ви.
Всичко, което знаем за iPhone 7 досега - Magazine (11)

Apple имат множество патенти в областта на технологиите за следене на погледа, които ще позволяват на устройствата да използват камерите си, за да засекат точно това, което търсите и ако е нужно да адаптират дисплея – за да може да виждате по-добре даден обект.

Източник: Business Insider

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top