НОВИНИ

Уил Смит подготвя сериозно завръщане на музикалната сцена

Завръщането на Уил Смит на музикалната сцена след десетилетие, няма да бъде само с участието му в ремикса на „Фиеста“. Уил Смит подготвя сериозно завръщане на музикалната сцена - Magazine (3) "Свежият принц на Бел Еър" обяви, че работи над нов албум и световно турне с диджей Джази Джеф догодина. Смит беше на гости на Зейн Лоуи в понеделник и сподели, че има подготвени 30 песни, от които шест/седем са наистина "голяма работа". Той допълни, че всеки ден е в студиото и работи сериозно над завръщането си.
„Свежият принц на Бел Еър“ обяви, че работи над нов албум и световно турне с диджей Джази Джеф догодина.
Смит беше на гости на Зейн Лоуи в понеделник и сподели, че има подготвени 30 песни, от които шест/седем са наистина „голяма работа“. Той допълни, че всеки ден е в студиото и работи сериозно над завръщането си.
Уил Смит подготвя сериозно завръщане на музикалната сцена - Magazine (2)
По-късно, Смит разкри и плановете си за световно турне следващото лято с дългогодишния си сътрудник Диджей Джази Джеф. Близо 30 след тройно платиненият им албум „Той е диджеят, аз съм на рапъра“ от 1988 г., това ще бъде първото им официално световно турне.
Уил Смит също така разкри за феновете на „Лоши Момчета“, че могат да очакват третата част в рамките на следващите 12 до 16 месеца.

Цялото интервю може да чуете – ТУК

Източник: www.billboard.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top