НОВИНИ

Загина бързият и яростен Пол Уокър

Животът често е ирония. Той доказа черния си хумор със смъртта на един от най-харизматичните и чаровни холивудски актьори.

Звездата от поредицата „Бързи и яростни“ – Пол Уокър, загина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа. Актьорът и негов приятел загинали в Порше, след като се врязали в дърво. Заключението на полицията е, че скоростта определено е оказала значение за инцидента.

След множеството преследвания и гонки, в които синеокият Уокър участва по време на заснемането на култовите филми „Бързи и яростни“, съдбата реши той да приключи жизнения си път в спортно возило, каквото му и подхожда. Той загина на пътя в Калифорния и изгоря във възпламенилата се след  удара кола.

Поршето след катастрофата

Поршето след катастрофата

Въпреки усилията на пожарникари, полицаи и приятели, Пол Уокър и приятелят му загиват на място. Всъщност, те са пътували към благотворително събитие, до което, за съжаление не успяват да стигнат.

Холивуд изгуби едно от най-емблематичните си лица. Снимките на „Бързи и яростни 7“ все още са процес на заснемане, но поредицата няма да е същата без Уокър.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top