красота

Законите на женския сексапил

Сексапил, красота и нежност излъчва уверената жена. Тя кара всички да обръщат поглед след нея. Тя знае цената си и го показва. За да изградим и запазим увереността си и женския си сексапил, трябва да следваме няколко правила.

Законите на женския сексапил - Magazine (2)

Една жена, за да се чувства добре в кожата си трябва да не позволява на себе си, дори ,да се вижда без прическа и в неугледно състояние. Веднага след ставане се заемете с външният си вид. Всеки път когато минеш пред огледалото, трябва да се усмихваш на тази красавица отсреща. Всички жени са красиви навън, по заведенията и улиците, но малцина са тези, които запазват сексапила вкъщи, когато останат сами или със семейството си.

Много е важно да отделяме, старателно внимание за дрехите, който носим вкъщи, колкото и когато си купуваме дрехи за официална среща. Нощницата, с която спим трябва да ни кара да се чувстваме секси. Дрехите, с който стоим в къщи и вършим домакинската си работа също, трябва да излъчват сексапил и увереност. Дори и да живем сами, трябва да сме красиви в нашите очи, за да ни възприемат така и останалите.

Ах, това бельо! Няма нищо по-секси от дамското бельо. За да излъчваме сексапил дори и с анцунг, трябва да знаем, че имаме скрито оръжие под него, а именно секси бельо, в което харесваме тялото си. Никога не подценявайте това, какво носите под дрехите си!

Прическата е много важна част от излъчването ни. Дори и през уикенда, когато сте си в къщи не пропускайте да посетите фризьора поне за един сешоар. Не оставяйте косата си небоядисана, мръсна или скупчена на главата си, това разбива собствената Ви представа за сексапила, който притежавате.

Бъдете красива в собствените си очи и ще излъчвате увереност и сексапил. Не си позволявайте да се изоставите и да опетните образа в огледалото.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top