НОВИНИ

Защо, как и какво се случи на тазгодишните награди Еми?

Най-добрите и най-лошите моменти от наградите.

От историческото завръщане на Трейси Морган, през победата на Виола Дейвис, до момента, в който Джими Кимел изяде листа с името на победителя.

Защо, как и какво се случи на тазгодишните награди Еми? Tracy Morgan

Осъществявайки първата си голяма публична изява, след инцидента от 2014 година, който го вкара в кома в продължение на осем дни. Морган беше посрещнат със сълзи, и бурни аплодисмент в края на церемонията. Докато произнасяше емоционална реч и не беше съвсем себе си (в началото), Морган започна да се връща към старото си аз – Наскоро вече чувствам, че съм себе си отново, и това означава едно нещо, че тази вечер много млади жени ще забременеят на афтър партито.

Защо, как и какво се случи на тазгодишните награди Еми - Magazine.bg (3)

Ставайки първата чернокожа, която получи награда Еми в категорията най-добра актриса в главна роля Виола Дейвис започна речта си с мисъл на Хариет Тъбман – Че не може да се спечели това, което не съществува.

Защо, как и какво се случи на тазгодишните награди Еми - Magazine.bg (4)

Джими Кимел, както винаги беше Джими Кимел. Джими трябваше да представи номинациите и победителя в категорията „Най-добър комедиен актьор“. Но той реши да изкара ножица, която си беше подготвил, да нареже листа с името на победителя и да го изяде.

След 16 номинации, Джон Хам най-накрая спечели заслужената си награда Еми.

Защо, как и какво се случи на тазгодишните награди Еми - Magazine.bg (5)

Големият победител на вечерта, без никакви съмнения се оказа сериалът с най-много номинации „Игра на тронове“. С цели 12 отличия сериала счупи всички рекорди на наградите Еми.

https://youtu.be/g72fXHhVYdA

Източник: www.billboard.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top