Интимно

Защо жените харесват лошите момчета?

Общоизвестен факт е, че повечето жени си падат по т.нар. „лоши момчета“. Защо това е така? Та нали всяко момиче си мечтае за бяла сватбена рокля, спретната къщурка, няколко дечица и куче…да, но тази идилия определено не се вписва в картинката с лошите момчета. Да…жените често са нелогични и имат парадоксално мислене, а понякога и действия.

Лошите момчета са като забранения плод. Те са по-интересни, по-привлекателни, по-желани…именно, защото са опасни и в повечето случаи носят неприятности. Те са грехът, на който всяка жена доброволно иска да се отдаде. Да съгрешиш е сладко, неприлично, а често и наказуемо.

Въпреки че жените са напълно наясно с вероятността лошите момчета да ги наранят, това прави желанието още по-силно и разпалва страстта още повече. Идеята да направиш нещо нередно е адски възбуждаща, затова и повечето жени не могат да устоят на тази мисъл и се поддават на първобитното си желание.

Лошите момчета имат някаква особена харизма. Те притежават силен характер и ясно изразена самоличност. Тези качества направо подлудяват жените. Този тип мъже познават доста добре женската психика, желания и нужди, затова им е лесно да задоволяват по всякакъв начин дамите.

Всяка жена има в своята лична история поне едно лошо момче, което е минало през живота й. В повечето случаи, след края на авантюрата с него, тя е разочарована, наранена и тъжна. С годините обаче, тази лека драскотина, която мачото е нанесъл, съвсем избледнява и остава само все още горещият спомен за едни страстни и красиви моменти.

Лошите момчета дават възможност на добрите момичета да преминат границата и да станат лоши поне за малко. Те са греховни, но вкусни като шоколад след диета. Те са полезни като ваксина, защото инжектират в женското тяло опасно силна доза страст, която им държи влага до края на живота. След една такава авантюра, дамите спокойно могат да посветят живота си на някое добро момче, да направят семейство и да станат майки и съпруги за пример.

Неприличните преживявания остават само в историята на всяка една жена, история, която обаче не остава в семейната памет и не се предава на поколенията. Това са спомени, които поддържат жените млади и ги разпалват, когато потънат в еднообразието на живота си.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top