ЗВЕЗДИ

Жената, която най-сетне върза Клуни

Вероятно много от Вас са чули за шокиращата сватба на Джордж Клуни, който от около 20 години твърди по всички възможни медии, че никога не би се оженил отново. Е, очевидно кинозвездата най-сетне срещна истинската любов. Но коя всъщност е жената, която най-сетне успя да върже вечния ерген на Холивуд?

Жената, която най-сетне върза Клуни - Magazine (2)

Когато миналата година всички медии гръмнаха с новината, че Клуни е сгоден, милионите почитателки на актьора бяха силно разочаровани. Това обаче не продължи дълго, защото много скоро всички медии и цялото интернет пространство се влюби в годеницата на звездата толкова силно, колкото и той самият.

Жената, която най-сетне върза Клуни - Magazine (1)

През годините Клуни имаше дългогодишни връзки с много жени, но никоя не успя да омагьоса така актьора, че да го закара до олтара. Това бързо се промени, когато през 2014 в живота на звездата влезе адвокатката от ливански произход Амал Аламудин.

Амал Рамзи Аламудин е родена в Бейрут, Ливан, но семейството й бяга в Англия през 80-те по време на Ливанската гражданска война. Амал завършва първо в Оксфор, а след това става Master of Law в New York University School of Law.

Жената, която най-сетне върза Клуни - Magazine (7)

Кариерата на бъдещата г-жа Клуни е зашеметяваща: веднага след завършването си е наета да работи за интернационалната адвокатска кантора Sullivan & Cromwell в Ню Йорк, която в историята си има клиенти като Едисън Дженеръл Електрик, Нелсън Рокфелер и Министеството на отбраната на САЩ. През 2010 успяващата адвокатка се връща в Лондон, където продължава да развива кариерата си като защитник на човешките права. Наета е да работи за Джулиан Асанж, основател на Уикилийкс, и става част от няколко комисии към ООН.

Жената, която най-сетне върза Клуни - Magazine (4)

Двойката се среща в Италия, където вече притежават собствен дом. Затова влюбените решават да се венчаят именно там, на скромна церемония с около 90 души, сред които Брад Пит, Maт Деймън и Синди Кроуфорд. Сватбата се състои на 27-ми септември и е като сцена от приказките: булката носи рокля от френска дантела с пришити диаманти и перли, дело на скоро починалия дизайнер Оскар де ла Рента. Клуни от дълги години е почитател на Армани и не изневери на модния гигант дори в сватбения си ден. На въпроса как се чувства като женен мъж, актьорът отговоря: „Чувствам се повече от прекрасно!“.

Жената, която най-сетне върза Клуни - Magazine (6)

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top