Интимно

Женски трикове за невероятен секс

Винаги асоциираме секса с удоволствие, оргазъм, задоволяване…как обаче да засилим тези невероятни усещания? Всеки иска още и още, особено когато става дума за секс! Ето няколко съвета как да изстреляте мъжа в космоса, което ще направи вас секс богини.

1.       Бъдете отгоре
Мъжете обичат жените да са отгоре по време на секс. Приятно им е, когато жените поемат контрол над секса и диктуват правилата. Бонусът за вас дами е, че това е една от позите, в които най-лесно можете да достигнете оргазъм. Освен това да сте в ролята на господарката действа задоволително и на емоционално равнище.

2.       Завържете очите му
Ако не сте опитвали, задължително трябва да пробвате секс със завързани очи. Това придава една особена мистерия, която възбужда и засилва сетивата. Когато човек не използва едно от сетивата си, в случая зрението, другите му се изострят допълнително и усещанията стават по-силни. По този начин, всяко едно докосване ще бъде усещано, както никога досега.

3.       Открийте неговата G точка
G точката не е просто мит, тя е извор на удоволствие, който всеки трябва да знае къде се намира, за да черпи от вълшебните му сили. Дами, за да активирате този прилив на удоволствие у своята половинка по време на секс или свирка, поставете двата си пръста върху разстоянието между тестисите и ануса му. Той ще произнася името ви с такова удоволсвтие и благодарност, както не сте го чували никога.

4.       Голо мокро тяло
Влезте в банята, съблечете се, намокрете голото си тяло. Трудно някой ще се сети за по-възбуждаща гледка от гола красива жена, по чието тяло се стичат капки вода и плавно се събитрат на най-интимните места. Той няма да издържи и ще ви сграбчи неустоимо. Ще намокрите телата си и от възбудата, която вече сте провокирали, ще преминете директно към страстен секс.

5.       Поиграйте си
Сексът може да бъде и игра…и то много приятна и забавна. Набавете си няколко секс играчки и се оставете на въображението. Можете да опитате с ролеви игри, можете да пробвате секс зарчета, белезници… Възможностите са неограничени.

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top