ЛАЙФСТАИЛ

Златния член – гангстер от Лос Анджелис умира, след като имплантира злато в скротума си

Назарио Гонзалес, който е бил известен като „Pelotas де оро“ (Златни топки), е искал живота му да бъде отражение на прякора му… като позлати скротума си.

Златния член Гангстер от Лос Анджелис умира, след като имплантира злато в скротума си - Magazine (6)

За съжаление след процедурата, той се е сблъскал с редица здравословни проблеми, което довело до смъртта му. Според първоизточника 17-годишният гангстер е бил вдъхновен от филма „Остин Пауърс в Златния член.“

Златния член Гангстер от Лос Анджелис умира, след като имплантира злато в скротума си - Magazine (4)

Гангстерът, който обичал злато и себе си започнал да си боядисва гениталите с боя, но бързо решил, че едно просто оцветяване не е достатъчно, той се нуждаел да премине на следващото ниво… За да завърши импровизираната си операцията, Гонзалес използвал професионален автомобилен платер, който откраднал от гараж.

Златния член Гангстер от Лос Анджелис умира, след като имплантира злато в скротума си - Magazine (2)

Очевидно е, че Назарио не е първият човек, които е искал сам да се позлати. Д-р Иън Йосефсон от обществената болница в Ел Ей споделя, че в последно време позлатяването на скротоми е на мода сред Лос Анджелиски членове на банди, въпреки възможността от смърт.
„Това е третият случай през тази година, но ние сме имали и още много минали години. Изглежда, че това е нарастваща тенденция. Нямам представа, защо хората си причиняват това, при условия, че те знаят, че това може да ги убие.“

Източник: diply.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top