ЗВЕЗДИ

Звезди, които мразят славата

Много хора мечтаят да бъдат известни. Дали са подтикнати от парите или от самият факт, че мога да бъдат известни? Всеки отговаря сам за себе си. Но със сигурност всеки които мечтае да бъде в светлините на прожекторите, и има възможността да се срещне с изброените звезди по-долу – ще се откаже. Защо? Всяка една известна личност си има свои причини. Затова ако имате амбиции да ставате известни първо прочетете следващите няколко причини, защо да не ставате.

Джордж Клуни
Звезди, които мразят славата - Magazine (10)
Джордж Клуни е един от малкото знаменитости, който няма профил в социалната мрежа „Туитър“. Една от причините е, че той мрази известността и вижда социалната мрежа като начин, чрез който да разшириш тази известност. Той разказва на списание „Fusion“ – „Има огромна опасност, когато си известен. Вечерта мога да изпия едно-две питиета, да кажа нещо, което не трябва и на сутринта с кариерата ми да е свършено“.

Робърт Патисън
Звезди, които мразят славата - Magazine (3)
Робърт Патисън участва се влюби в Кристен Стюърт на снимачната площадка на „Twillight“, след като и двамата споделят омразата от славата. Патисън дори се отказа от актьорската игра след филма.

Зак Галифианакис
Звезди, които мразят славата - Magazine (4)

На пресконференцията на „Birdman“ Зак сподели колко много обича работата си, но каза още, че мрази славата, която идва с нея. „Да си знаменитост е… глупаво. Не ме интересува. Искам просто да съм актьор и това е. Честен съм. Предпочитам да си свърша работата, да се прибера и да погледам телевизия“.

Меган Фокс
Звезди, които мразят славата - Magazine (5)

Меган Фокс споделя пред списание „Esquire“, че винаги е мразела известността. „Не мисля, че хората наистина разбират. Всички са на мнение, че трябва да замълчим и да престанем да се оплакваме, тъй като живеем в големи къщи и караме Бентли. Така че, животът ни трябва да е прекрасен. Това, което хората не разбират, е че славата е точно както в училище, когато всички деца ти се подиграват. Само че този път те подиграват милиони хора по света“.

Брад Пит
Звезди, които мразят славата - Magazine (6)

Брад Пит споделя пред „Newsweek“, че това да си голяма звезда не е толкова голямо нещо, което всички мислят. „Това е всичко, за което не сме се подписвали в знак на съгласие… Това е всичко, което буквално те изсмуква. По някакъв начин излиза, че не подкрепяш филма, в който участваш, ако не отидеш на шоуто след това и не започнеш да разказваш за личния си живот…“

Даниел Крейг
Звезди, които мразят славата - Magazine (7)

Веднъж Даниел Крейг се опита да направи всичко възможно, само за да не получи покана за участие в още един филм за Джеймс Бонд, тъй като мрази славата, която това му носи. Той дори споделя пред списание „Rolling Stone“ – „Опитвам се да изляза от всичко това, още откакто започнах. Но те не ме оставят да го направя, затова се съгласих да участвам в още няколко, но нека видим какво ще стане, тъй като все пак бизнесът си е бизнес“.

Дженифър Лорънс
Звезди, които мразят славата - Magazine (8)

Дори преди да навлезе изцяло под светлините на прожекторите, Дженифър Лорънс не обича да бъде в центъра на вниманието. Тя споделя пред списание „Vogue“ – „Просто не ми е хубаво да бъда известна. Толкова е просто. Аз съм обикновено момиче и обикновено човешко същество и не съм била достатъчно дълго под всички тези светлини, за да започна да ги приемам като нещо нормално. Няма да мога да намеря спокойствие във всичко това“.

Джесика Алба
Звезди, които мразят славата - Magazine (17)

Джесика Алба има омразна връзка с медиите. Тя споделя пред списание „Elle“, че журналистите разгласяват новината за годежа й още преди тя да има възможност да каже на родителите си. „Планирахме да излезем с тях на вечеря и така да им съобщим, но всичко се провали. Бях страшно наранена. Повече от всякога. Това не е първият път, в който нещо подобно се случва. Журналистите чувстват, че трябва да направят всичко, за да получат сензационна история, без да се замислят как ще повлияе това на замесения човек“.

Джони Деп
Звезди, които мразят славата - Magazine (9)

Джони Деп веднъж игра ролята на беглец и според него животът като знаменитост е точно това. Той споделя пред списание „Today“ – „Ако искам да изведа децата си в мола или в Дисниленд или… просто да вървим по улицата, не може да става и въпрос за това. Това спокойствие вече не съществува. И тогава осъзнаваш, че през последните 10-15 години влизаш в ресторантите през задната врата, бързаш да преминеш през тайни коридори, опитвайки се да намериш малко спокойствие и лично пространство. Не е по-различно като да си беглец“.

Ема Уотсън
Звезди, които мразят славата - Magazine (16)

Ема Уотсън е звезда от малка и определено е успяла да премине през всички капани, при това още от дете. Тя споделя, че все още усеща това напрежение, разказвайки пред „Sunday Times“ – „Когато бях по-малка това напрежение ме сриваше, но сега съм в мир с него. Чрез дигиталните манипулации, модата и технологиите може да се изгради за някой такъв имидж, който е опасно нездравословен“.

Шая Лабъф
Звезди, които мразят славата - Magazine (2)

Шая Лабъф веднъж официално обяви, че „напуска“ работата си на знаменитост, след като сподели в социалната мрежа Туитър – „В светлината на неотдавнашните нападения срещу художествената ми непорочност, се пенсионирам от целия обществен живот“. От тогава е забелязван публично често, но по много необикновен и леко депресиращ вид.

Кристен Стюърт
Звезди, които мразят славата - Magazine (11)

Тя споделя пред списание „Harper’s Bazaar UK“ – „Славата е най-отвратителното нещо на света. Особено, когато е безсмислена. Когато хората ми кажат, че искат да са известни, аз ги питам ЗАЩО?“

Даниел Радклиф
Звезди, които мразят славата - Magazine (12)

Какво общо имат Хари Потър и Даниел Радклиф? И двамата никога не са харесвали вниманието, което идва с известността. Радклиф не желае повече да участва в подобен филм, мрази социалните събирания, пази личния си живот толкова много, че дори има тайна приятелка от 2 години и мрази папараците. Според „Cracked“ той носи един и същи костюм, когато излиза в продължение на 5 месеца, за да обезцени снимките на папараците.

Дейв Чапел
Звезди, които мразят славата - Magazine (13)

Дейв напуска успешните си комедийни серии „Шоуто на Чапел“ в средата на 3 сезон, за да прекрати славата, която му носи то. Той разказва на слушателите на радио „Wild 94.9“, че е „пристрастяващо да си известен. Не искам това да играе голяма роля в моя живот. Имах и приятни части. Беше хубаво, когато беше хубаво, може би най-вече заради наркотиците, но има и неща, които определено не искаш“.

Шарлиз Терон
Звезди, които мразят славата - Magazine (18)

Терон е още една звезда, която мрази да бъде наричана така. Тя разказва – „Не обичам да бъда знаменитост. Не ми харесва начина, по който живеем в момента и не ми харесва това, че когато решиш да бъдеш актьор, това означава, че искаш да „раздадеш“ целия си личен живот. Просто не е приятно да отидеш до магазина и да забележиш, че няколко автомобила те следят“.

Харисън Форд
Звезди, които мразят славата - Magazine (14)

Харисън Форд е още един изключително известен актьор, който си мечтае за по-изолиран начин на живот. Той споделя – „Няма нищо хубаво в известността. Всички мислят – известен съм, следователно имам много възможности. Но никой никога не се замисля колко много губиш, когато станеш популярен. Изгубваш личното си пространство изцяло. А то е безценно. Това е тежест за всеки. За мен всичко стана неочаквано, но никога не съм му се наслаждавал. Можеш да си уредиш маса във всеки ресторант и да си осигуриш час за доктора, да. Но колко струва това? Нищо“.

Кейти Пери
Звезди, които мразят славата - Magazine (15)

Кейти Пери може и да е фойерверк, но тя предпочита да не е толкова забележима, колкото тях. Тя споделя пред списание „Teen Vogue“ – „Изморих се от известността. Славата е отвратителен продукт. Но спрях да се фокусирам върху това, което другите мислят за мен преди известно време“.

Източник: Ranker.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top