ЗВЕЗДИ

Звезди позиращи със себе си

Какво ще стане, ако звездите можеха да се върнат във времето и да разговарят със себе си? Как би изглеждало това? Може би ще споделят малко модни съвети? Може би лек съвет да се насочат към таланта си не към действията извън сцената си? Други може да се съветват да не се притесняват, че тяхната звезда ще изгрее!


Майли Сайръс
Знаменитости позиращи със себе Какво ще стане, ако знаменитостите можеха да се върнат във времето и да разговарят със себе си? Как би изглеждало това? Може би ще споделят малко модни съвети? Може би лек съвет да се насочат към таланта си не към действията извън сцената си? Други може да се съветват да не се притесняват, че тяхната звезда ще изгрее! си - Magazine (1)

Дрю Баримор
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (2) Какво ще стане, ако знаменитостите можеха да се върнат във времето и да разговарят със себе си? Как би изглеждало това? Може би ще споделят малко модни съвети? Може би лек съвет да се насочат към таланта си не към действията извън сцената си? Други може да се съветват да не се притесняват, че тяхната звезда ще изгрее!

Лейди Гага
Знаменитости позиращи със себе Какво ще стане, ако знаменитостите можеха да се върнат във времето и да разговарят със себе си? Как би изглеждало това? Може би ще споделят малко модни съвети? Може би лек съвет да се насочат към таланта си не към действията извън сцената си? Други може да се съветват да не се притесняват, че тяхната звезда ще изгрее! си - Magazine (3)

Матю Луис
Знаменитости позиращи със себ Какво ще стане, ако знаменитостите можеха да се върнат във времето и да разговарят със себе си? Как би изглеждало това? Може би ще споделят малко модни съвети? Може би лек съвет да се насочат към таланта си не към действията извън сцената си? Други може да се съветват да не се притесняват, че тяхната звезда ще изгрее! е си - Magazine (4)

Брайън Кранстън
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (5)

Бионсе
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (6)

Джъстин Бийбър
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (7)

Робърт Патинсън
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (8)

Кристина Агилера
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (9)

Джъстин Тимбърлейк
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (10)

Том Ханкс
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (11)

Мерил Стрийп
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (12)

Дженифър Лорънс
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (14)

Киану Рийвс
Знаменитости позиращи със себе си - Magazine (13)

Източник: www.lifebuzz.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top