ЗВЕЗДИ

Звездите, които са живи след свръхдоза

Много хора умират от свръхдоза. Странното е, че следващите звезди са предозирали, някои дори по няколко пъти, и са живи.

Пинк
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (2)

Известната поп певица споделя, че на дванадесет годишна възраст е започнала да употребява наркотици и дори да ги продава на събирания и партита. Пинк признава, че през далечната 1995 година е взела свръхдоза. От вечерта, в която тя се е разминала с грешката, която е можела да й отнеме живота, тя е се е заклела никога повече да не употребява наркотици.

Дейвид Геън
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (3)

Кокаина е стимулант, който може да Ви накара да скочите от някой покрив. Хероинът е депресант, който може да Ви приспи докато седите изправени. Можете ли да си представите какво ще се случи със сърцето Ви, ако ги смесите? Ами то просто няма да знае какво да направи и ще спре. Точно това се е случило с Дейвид Геън вокалиста на Депеш Мод. След връщането му към живота, той е казал, че никога повече няма да докосва подобни неща.

Бърт Рейнолдс
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (4)

След нелеп инцидент, от който актьора е със счупена челюст той става зависим от няколко вида приспивателни, които са му предписани. Изглежда, че Рейнолдс е приел нещата много по-сериозно от колкото трябва и става зависим от лекарствата. Приемането на по-голямо количество от предписаното му го вкарват в кома. Благодарение на правилното медицинско лечение и волята на Бърт той се събужда от комата, и до ден днешен няма слухове артиста да употребява подобни медикаменти.

Кортни Лав
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (5)

Модела е споделила пред „Vanity Fair“, че докато е била бременна е употребявала наркотици. Проблема е бил в това, че организма е свикнал да функционира с опиати. Извинението й е било, че след тежка вечер, тя просто е трябвала да бъде в „кондиция“. Всичко е продължило до момента, в който се е наложило да бъде приета в болница – поради влошено общо състояние. Близки на звездата споделят, че Кортни вече няма нищо общо с предишното и аз.

Елтън Джон
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (6)

Легендарния изпълнител е известен с прекомерното си купонясване през 70-те и 80-те години на миналия век. Има слухове, че по време на едноседмичните си партита Елтън Джон е предозирал често… Участници в купоните му споделят, че се е купонясвало до смърт, и някой се изненадват, че певеца е още жив…
Но Елтън е жив, спрял е всички наркотици и лекарства и дори помага на други хора да превъзмогнат зависимостта си.

Лил Уейн
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (7)

Рапъра пие толкова много Кодеин, че дори е изпаднал в кома! Но очевидно той е един от тези за които е по-важно да бъдат „истински“, отколкото живи. Работата е там, че след като се е събудил от кома, Уейн продължава да си обикаля със стиропорената чаша и да се освежава със „Сизърп“.

Деми Мур
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (8)

Случката се разиграва, точно когато красавицата се разделя с Ащън Къчър. След известно количество марихуана и няколко хапчета без произход, Деми се озовава колабирайки на пода в дома си, в компанията на няколко човека, който дори не познава. Благодарение на хората в дома й (останали анонимни до този момент), дори и непознати са повикали парамедици, които изглежда, че са пристигнали точно навреме.

Еминем
Звездите, които са живи след свръхдоза - Magazine (9)

Еминем е предозирал няколко пъти. Дали това се дължи на загубата на близък приятел или на напрежението от славата му, до ден днешен това е загадка. Това което можем да кажем, че въпреки проблемите му с някои субстанции, феновете му могат и продължават да се наслаждават на новите му албуми.

Източник: The Richest

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top